Povești despre curaj si succes, Temerarii este cel mai nou format de emisiune realizat de Marta Ușurelu pentru Digi 24.
30 de minute de inspirație, de povești de viață autentice sunt puse în lumina reflectoarelor de Marta într-o scenografie cu totul unică în peisajul media din România. 
În fiecare sâmbăta, în prime time, Temerarii dezvăluie povești extraordinare pentru că oamenii au nevoie de inspirație și, mai presus de orice, au nevoie să viseze!  Urmărește emisiunea în fiecare sâmbătă, de la ora 18:30, la Digi 24.
Pentru că visurile se îndeplinesc când le dai aripi.

EMISIUNE
DIFUZATĂ DE 

INSPIRATĂ DE 

PARTENERI 

REALIZATOR

Marta Ușurelu

Marta Ușurelu de la Biz este un manifest anticonvenție. Este antreprenorul care a construit în media românească un business de succes, atunci când nimeni nu credea că este posibil. Este jurnalistul care a redefinit descrierea unui job, pentru că l-a reinventat. Este omul care a luptat și a învins un diagnostic pe care mulți nu îl pot pronunța.  Și totodată persoana care iubește cel mai mult viața! Marta a visat să facă lucruri extraordinare și a uimit o lume întreagă, reușind să impună prin inovație și pasiune brandul Biz, fiind in fiecare zi o explozie de culoare si de bucurie. Este cea care face ca excepționalul să fie cotidian și insuflă bucuria de a lupta pentru fiecare vis, oricărei persoane cu care se intersectează. Povestea ei o regăsiți și în cartea “Marta de la Biz”.

URMĂTORUL INVITAT

Adrian Hadean

Vă invit să descoperiți la Temerarii un om pe care îl admir și îl cunosc de mulți ani. Unul dintre cei mai buni bucătari ai generației sale, Adrian Hădean este un om care, în ciuda celebrității, a rămas același om bun, cu principii și valori curate.
Este gastronom și blogger culinar. Este unul dintre cei mai renumiți bucătari români! A fost jurat la emisiuni cu specific, a găzduit multe emisiuni TV și s-a remarcat printr-un aport semnificativ în ceea ce privește gastronomia.
Adi este recunoscut, de asemenea, pentru numeroasele proiecte sociale în care s-a implicat de-a lungul timpului și are o echipă care a oferit peste un milion de farfurii cu mâncare persoanelor vulnerabile. Mai presus de profesie, visul lui Adi este să înființeze Centrul Național de Gastronomie!

EMISIUNE
SUSȚINUTĂ DE 

CONTACT